Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Tören programını hazırlayan öğretmenlerimize, programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul sporları okçuluk Muğla il şampiyonasında küçük kızlar 30 mt: Sedef Miray il 3. sü, yıldız kızlar 30 mt: Derin il 3. sü oldu. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.18 Mart Çanakkale zaferimizin 109. yılı kutlu olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıl dönümünde İstiklal Marşımızı bizlere armağan eden Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle yad ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz 6. Sınıf öğrencileri deyim ve atasözlerimizi resimleme çalışması yaptılar.

Mrt

6. Sınıf öğrencilerimiz ile Teknoloji bağımlılığını konuştuk, teknoloji ile geçirdiğimiz süre konusunda farkındalık sağladık.

Şbt

Bugün Dekamer deniz kaplumbağaları koruma ve rehabilitasyon uzmanı Fatih bey okulumuzda seminer düzenledi. Mavi yeşil okullar projesi kapsamında düzenlenen seminere katılan öğrenciler Deniz yaşamı ile ilgili değerli bilgiler edindiler.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında hazırladığımız panodaki bilgiler her hafta bir sınıf tarafından güncelleniyor. Bu haftanın bilgileri 6/A sınıfı öğrencilerine ait. Sonraki haftalarda da 6B,6C,6D sıralamasıyla devam edecek. İkinci dönem diğer sınıflarımızın da desteğini bekliyoruz.

Ara

eTwinning projemiz ile yapay zekanın yapabilecekleri hakkında çalışmalar yapıyoruz.

Ara

Marmaris Beldibi Sıtkı Zararlı Ortaokulu öğrencileri bu gün okul bahçesi ve civarındaki tüm yarı dolu ve boş su şişelerini  topladı. Su tasarrufu farkındalığı için sergi düzenledi. İçindeki sularla bahçe bitkileri sulandı. Plastik şişeler geri dönüşüm kutularina atıldı. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Ara

Armutalan Kültür Merkezindeki "Yazar Buluşması" etkinliğinde öğrencilerimiz ile Süleyman Bulut bir araya geldi.

Beldibi Sıtkı Zaralı İlk-Ortaokulu öğrencileri olarak 'Bir Kitap Bir İnsan' projesi kapsamında en sevilen derleme kitabı Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler'in yazarı olan ve elli bir kitabının daha olduğu ünlü çocuk yazarı 'Süleyman Bulut' ile Armutalan Kültür Merkezi'nde buluşan öğrenciler yapılan söyleşiden büyük keyif aldılar. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Bu yıl da her yıl olduğu gibi Codeweek etkinliklerine katılıyoruz. Temamız Cumhuriyetimizin 100. yılı onuruna tabi ki CUMHURİYET.

Eyl

İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.