T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / MARMARİS - Beldibi Sıtkı Zaralı Ortaokulu

Ali İhsan DAMKACI - Okul Müdürü

1983 Konya doğumluyum. Ağrı Patnos Cengiz Topel İlkokulu´nda başlayan ilk ve orta öğretim hayatım sırasıyla Konya Çumra Saliha Onbaşı İlkokulu, Konya Çumra Okçu İlkokulu, Konya Çumra Anadolu Lisesi, Konya Selçuklu Anadolu Lisesi  mezuniyeti ile tamamlandı. Yüksek Öğrenim hayatı; Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Bölümü Lisans, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftiş ve Planlama Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanlığı Ön Lisans Programlarını tamamlayarak öğrenmeye devam etmekteyim. 

Türkiye Satranç Federasyonu Ulusal Normlu İl Hakemi, Antrenörü ve Sporcusuyum.

Hızlı okuma, mental aritmetik,akıl oyunları ve robotik kodlama eğitmeniyim.

2005 Yılında Konya Özel Kaya Rehabilitasyon Merkezinde Özel Öğretim Öğretmeni olarak görev yaptım. 2006 Yılında Muğla Dağpınar Köyü İlkokulu´nda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım. 2007-2010 Orhaniye İnci Narin Yerlici İlkokulu, 2010-2018 Marmaris Evren Paşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptım. 2018 yılında Beldibi Sıtkı Zaralı İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandım. Evli ve üç çocuk babasıyım.

Bizim ilkemiz önce ülkemiz. Aziz Türk Milleti´nin evlatlarını, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller" yetiştirmek en asli görevimizdir.