May

Marmariste düzenlenen küçükler Futsal turnuvasında tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olanokul Futsal takımımız öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

May

Muğla il atletizm turnuvasında kısa mesafe koşu ve boks kategorilerinde şampiyon olduk!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda hafta boyu kutlanacak.

Mrt

Okul Futsal Takımımız Evren Paşa Ortaokulunu da yenerek İlçe Şampiyonu olarak Muğla'ya gidiyor..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü.

Mrt

Okul Futsal Takımımız Ahu Hetman Ortaokulunu yenerek yoluna devam ediyor... Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Armutalan Kültür Merkezinde düzenlediğimiz etkinlik başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Ödüllü Senarist-Yazar Erdal Kısa'nın Söyleşi, İmza Günü ve Kısa Film Gösterimi etkinliğinde buluşmak üzere.

Ock

Ziyaret ettiğimiz Marmaris Kalesi gezimiz çok güzeldi. Marmaris Kalesi'nin tarihi ambiyansında müzenin arkeoloğu Özgün Hanım çok güzel bilgiler verdi ve çok alakalı idi. 17.01.2023 günü düzenleyebilirsek eğer Marmaris Armutalan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek Ödüllü Senarist-Yazar Erdal Kısa'nın Söyleşi, İmza Günü ve Kısa Film Gösterimi etkinliğinde buluşuruz diye umuyoruz.

Ara

- Küçük erkekler ilçe 1. Mesut Z.

- Minik kızlar ilçe 3. Elvin U.

- Veteranlar ilçe 3. Hacı Maraşlı

Ara

Bu yıl finalleri İstanbul'da yapılacak Teknofest festivali için 2 farklı kategoriden 4 başvuru ile biz de bu serüvende varız.

Ara

43.305 kişinin katılımıyla tamamlanan 2022 Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Becerisi Etkinliğine okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileriyle katıldık.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı minnet ve özlemle anıyoruz...

Cumhuriyetimizin 99. yılını coşkuyla kutladık.

Eyl

Her yıl Avrupa ve ülkemizde kutlanan kodlama haftasının bu seneki teması Matematik.