2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN!

Haz

Okulumuzda Yeşilçam Müzikleri ile konser gerçekleştirildi. Konserimizi izlemeye Hayırseverimiz Sn. Sıtkı Zaralı'da katıldı. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yıl Sonu Teknoloji Tasarım ve Resim Sergisi okulumuzda düzenlenen törenle açıldı. Emeği geçen tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimiz için düzenlenecek programa tüm velilerimiz davetlidir.

Haz

Okulumuzda Yeşilçam Şarkıları Müzik Dinletisi düzenlenecektir. Yeri ve saati daha sonra duyurulacaktır.

Nis

TEMA Marmaris Gönüllülerine okulumuzda sergilemiş oldukları oyundan ötürü teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.18 Mart Çanakkale zaferimizin 107. yılı kutlu olsun.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. İstiklal Marşımızın Kabulünün 101. yıl dönümünde İstiklal Marşımızı bizlere armağan eden Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle yad ediyoruz.

Nis

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümü programında dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimiz Yaren Ş. ve Elif Ç., kıymetli Öğretmenlerini ve Ailelerini kutluyoruz.

Ock

Green Act eTwinning projesi kapsamında düzenlenen "Chat Etkinliğine" katıldık. Öğrencilerimiz Malta ve Türkiyeden 2 okulun katıldığı etkinlikte, akranları ile tanıştılar ve İklim Değişikliği ile ilgili sorular sordular.

Ock

Okulumuz Teknoloji Takımı, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği TÜBİTAK Fuarını ziyaret ederek yapılan projelerle ilgili gözlemler yapmışlardır.

Ara

Okulumuz hayırseveri Sıtkı ZARALI tarafından yaptırılan Robotik Kodlama Sınıfı ile Yaşam Beceri Atölyeleri gerçekleştirilen törenle öğrencilerimizin kullanımına açıldı

Kas

eTwinning Green Act projesine dahil olan öğrencilerle fidan dikme etkinliğine katıldık.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı rahmet ve özlemle andık...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.